Paste Singapore Surf and Turf

Reteta identificata si promovata in cadrul campaniei de educatie culinara “Atelierul de gusturi” initiata de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama Fusion.

Ingrediente

  • foto-retetaMușchiuleț de vite
  • Sare
  • Piper
  • Sos de stridii
  • Unt
  • Ulei de măsline
  • Usturoi
  • Ardei iute
  • Fenicul
  • Ghimbir
  • Ardei gras
  • Țelina apio
  • Creveți
  • Supa de legume
  • Broccoli
  • Morcovi
  • Porumb
  • Sos de soia
  • Ulei de susan
  • Sos de stridii
  • Taitei din orez (Noodles)
  • Ceapa verde
  • Salata chinezeasca

Mod de preparare
Muschiuletul de vitel se condimenteaza cu piper, sare si sos de stridii.
Intre timp se topeste untul intr-o tigaie de teflon, se adauga ulei de masline si condimente: usturoi, ardei iute, fenicul si ghimbir. Se completeaza cu ardei gras si telina si se adauga muschiuletul de vitel condimentat.

Se adauga crevetii si se calesc pentru cateva minute. Se completeaza cu supa de legume si sa lasa pana incepe sa clocoteasca. Se adauga brocoli si porumb si se condimenteaza totul cu ulei de susan, sos de soia si sos de stridii. Se pun taiteii din orez, se amesteca bine, apoi se adauga ceapa verde si salata chinezeasca. Se mai lasa cateva minute, apoi se scot pe o farfurie curata.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Distribuie!

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *