Comunicare

Un program educațional culinar pentru tinerii bucătari, Atelierul de gusturi.

În perioada 17 octombrie 2016 – 15 septembrie 2017 va fi derulat programul de educație culinară “Atelierul de Gusturi”, cu scopul de a sprijini tinerii bucătari cu sfaturi și informații practice din domeniul culinar.

Programul educațional culinar este inițiat și derulat de George Radu, Managing Director al Grupului de restaurante Gama. Proiectul se desfășoară în perioada octombrie 2016 – septembrie 2017, având o durată de 12 luni. Activitățile programului vor cuprinde filmarea și prezentarea online a 100 de rețete și a secretelor de preparare.

În fiecare lună, 4-5 rețete vor fi fotografiate și filmate la restaurantele din grupul Gama şi vor putea fi degustate pe durata proiectului.

“Programul de educație culinară “Atelierul de gusturi” și-a propus să fie o „trambulină” pentru tinerii care doresc o carieră în domeniul culinar, oferindu-le resurse informaționale și posibilitatea de a pune în practică informațiile. Am început acest proiect cu scopul de a împărtăși din cunoștințele și experiența mea tinerilor bucătari și tuturor celor interesați de prepararea mâncărurilor. Ca proprietar al unui grup de restaurante, știu cât este de dificil să găsești și să păstrezi angajati valorosi, atât în bucatarie, cât și în restaurant. Acest proiect este inițiat și derulat de o persoană care nu a uitat cât de grele sunt începuturile, în orice domeniu”, a declarat George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.

Programul culinar va beneficia de sprijinul a 40 de parteneri media și blogeri.

Despre George Radu

“Crescut” în bucătărie, George Radu și-a descoperit de mic pasiunea pentru arta culinară și afinitatea pentru munca în măcelarie. Implicat timp de 11 ani în afacerile familiei din domeniul alimentar, în 2015 deschide primul restaurant din cadrul grupului Gama. În prezent, Grupul Gama cuprinde 4 restaurante: Gama Fusion Dacia, Gama Berceni, Trattoria Fusione, Gama Take Away.

Pentru detalii referitoare la proiect şi mai multe informaţii accesaţi blogul  www.adelieruldegusturi.wordpress.com, site-ul www.atelieruldegusturi.ro pagina de Facebook www.facebook.com/atelieruldegusturi și canalul Youtube https://youtu.be/1NNOOepT-_Y .

Distribuie!

Comments are closed